Djeco Vissendroom

Djeco Vissendroom
Djeco Hengelen naar visjes
€ 18,99

Djeco Tropische Vissen

Djeco Tropische Vissen
Djeco Hengelen naar visjes
€ 17,99

Djeco Domino Bosdieren

Djeco Domino Bosdieren
Djeco Dominospel in een handige opbergdoos vol met bosdieren
€ 17,50

Djeco Lotto Het Huis

Djeco Lotto Het Huis
Djeco Lottospel 'Het Huis' in een kubusdoos
€ 10,99

Djeco Lotto Hout

Djeco Lotto Hout
Djeco Lottospel 'Hout' in vierkante opbergdoos
€ 14,99

Djeco Lotto Dieren

Djeco Lotto Dieren
Djeco Lottospel in vierkante opbergdoos
€ 10,99

Djeco Lotto 4 Seizoenen

Djeco Lotto 4 Seizoenen
Djeco Lottospel in een kubusdoos
€ 7,99

Djeco Tactilo Loto Boerderij

Djeco Tactilo Loto Boerderij
Djeco Tastspelletje waarmee je boerderijdieren, vruchten, groentes en gereedschap blind probeert te identificeren
€ 29,99

Djeco Tactilo Loto Dieren

Djeco Tactilo Loto Dieren
Djeco Tastspelletje waarmee je dieren probeert te identificeren aan hun vacht of huid
€ 24,99

Djeco Domino Dieren

Djeco Domino Dieren
Djeco Dominospel in een kubusdoos
€ 8,50
>
powered by myShop.com
Spellen; Om te leren, voor de spanning of gewoon voor de gezelligheid, er is voor elke situatie wel een leuk gezelschapsspel. De merken in deze categorie lopen aardig uiteen, maar voor de kinderen zijn het vooral spellen van Djeco, met merken Voor de allerjongste spelletjesfanaten zijn er al de eerste spellen van Djeco, om met een magnetisch hengeltje visjes te vangen. Kinderen zijn daarna al snel toe aan memo- en legspellen, zoals domino, memory of lotto.

In de categorie bordspellen vind je de meeste klassiekers. Deze spellen vinden elk plaats op een bord, of dat bord nog gemaakt moet worden zoals bij Carcassonne of het er al ligt, zoals bij Ticket to Ride. Ook voor welbekende spellen als Catan, Wingspan en het recentelijk vernieuwde Spookslot kun je hier terecht. Liever eens iets nieuws proberen? Dan zijn er nog waanzinnig mooie spellen als de Legenden van Andor en de zoektocht naar El Dorado.

Laat je de winst liever wat mee over aan het geluk? Dan hebben we ook erg leuke dobbelspelletjes om een kans mee te wagen. Alle toppers zijn vertegenwoordigd, zoals Keer op Keer en Keer op Keer 2, Qwixx, Clever (en opvolgers Dobbel zo Clever en Clever tot de 3e Macht). Voor wie liever een kaartspelletje speelt hebben we Beverbende en Saboteur als je elkaar lekker in de weg wilt zitten, of de Crew als je een coöperatief spelletje zoekt.

Onze partyspellen zijn perfect voor grote groepen en dragen met spanning en plezier altijd bij aan de gezelligheid. Voor een ieder met vlugge vingers en stalen zenuwen is een spel als Halli Galli erg leuk om te doen. Voor spelletjes waar wat meer bij nagedacht mag worden moet je 30 Seconds of Codenames hebben. Ben je met een heel grote groep en willen jullie vooral veel lachen? Kijk dan niet verder dan 20 Second Showdown en Dodelijke Dilemma's.

De categorie denkspellen bestaat uit de merken Thinkfun en SmartGames, die allebei logicapuzzels maken om alleen te spelen. De spellen hebben een boekje met uitleg en beginsituaties. Stel het bord op zoals op het plaatje en probeer vervolgens de puzzel op te lossen. De puzzels zijn echte hersenkrakers en worden ook steeds moeilijker om je extra scherp te houden. Ze beginnen al bij 2 jaar met het schattige spelletje Bunny Boo. Vanaf 3 jaar begint de selectie wat uit te breiden met Brain Train en Drie Kleine Biggetjes. Voor 4 jaar zijn er klassiekers als Roodkapje en Smart Car. Vanaf 5 jaar doet Thinkfun ook mee met het welbekende Rush Hour, maar dan in een junior uitgave.

Vanaf 6 jaar worden de spelletjes van SmartGames echt heel leuk, want dan zijn ze uitdagend genoeg dat ze ook door volwassenen kunnen worden gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan Monsters Hide and Seek of Squirrels go Nuts! Hier beginnen ook de spelletjes voor onderweg, die perfect zijn voor een lange autorit of vakantievlucht. IQ Puzzler Pro en IQ Stars zijn compact, zijn verpakt in een handzaam doosje waarin het veilig mee kan worden genomen, maar hebben evenveel puzzelplezier als de andere spellen van SmartGames. Van Thinkfun is er het spannende Laser Maze Junior.

Voor kinderen en volwassenen vanaf 7 jaar zijn er spellen als Pirates Crossfire, wat je op meerdere manieren kunt oplossen. Voor onderweg is er voor deze leeftijd IQ Digits. Vanaf 8 jaar komt er nog een merk bij, namelijk Eureka!, zij maken het spel Marble Circuit. Van Thinkfun zijn er de klassiekers Rush Hour en Laser Chess. De toppers van SmartGames voor deze leeftijd zijn Atlantis Escape en Asteroid Escape. Vanaf 10 jaar worden de spellen echt lastig, zoals het mooie Diamond Quest. Cube Duel is ook erg bijzonder, want je kunt het zowel tegen elkaar als alleen spelen. Ten slotte is er voor de echte puzzelfanaat nog de Zig Zag Puzzler voor 12 jaar en ouder.