Djeco Knutselkoffer Muis en Vrienden

Djeco Knutselkoffer Muis en Vrienden
Djeco Knutselkoffer 'Muis en Vrienden' met zes creatieve aciviteiten, geschikt voor de allerkleinsten
€ 24,99

Djeco Collages Schattige Dieren

Djeco Collages Schattige Dieren
Djeco Collageset waar je kledingstukken op kartonnen diertjes plakt
€ 16,99

Djeco Dieren en hun Woning

Djeco Dieren en hun Woning
Djeco Een uitgebreide knutseldoos met 6 verschillende activiteiten, helemaal in het teken van schattige dieren en de plekken waar ze wonen
€ 27,50

Djeco De Weidse Zee

Djeco De Weidse Zee
Djeco Een mooie knutselset met 6 verschillende activiteiten om te doen, waar alle benodigdheden voor zijn inbegrepen, in een prachtig onderwater thema
€ 27,50

Djeco Mozaïek schuimpjes

Djeco Mozaïek schuimpjes
Djeco Een schattige knutselset met bijzondere stickervelletjes van schuim, die je op leuke afbeeldingen kunt plakken om er beeldige mozaïeken van te maken
€ 14,99

Djeco Decoreren met Mozaïek Milfiori

Djeco Decoreren met Mozaïek Milfiori
Djeco Een toffe mozaïekset waarmee je met schuim-stickers prachtige patronen maakt op kaarten met jungle dieren
€ 14,99

Djeco Magische Rondjes

Djeco Magische Rondjes
Djeco Een unieke knutselset met herbruikbare, doorzichtige stickers, die je over elkaar heen kunt plakken om niet figuren en kleuren samen te stellen
€ 8,99

Djeco Leren Knippen

Djeco Leren Knippen
Djeco Een grappige knutselset bestaande uit 4 figuurtjes om in elkaar te lijmen en te versieren door er in te knippen
€ 8,99

Djeco Gezichten Versieren

Djeco Gezichten Versieren
Djeco Een uitgebreide knutselset met 4 verschillende hoofden waar je het haar van kunt knippen en het gezicht van kunt versieren - inclusief veilige schaar en 300 stickers
€ 8,99

Djeco Collages Muis

Djeco Collages Muis
Djeco Collages van golfkarton voor 3-6 jaar
€ 17,50
>
powered by myShop.com
Hobby en Creatief; Hier vind je alles om het hart van creatieve kinderen harder te laten kloppen. De verschillende soorten sets om te knutselen, experimenteren en zelfs te goochelen zijn elk onderverdeeld in wat de pakketten inhouden. Het merendeel van ons assortiment bestaat uit de knutselpakketten van Djeco. Deze pakketjes bevatten alles wat je nodig hebt voor de knutsel in kwestie en is bovendien verpakt in een net, herbruikbaar doosje. Voor de allerjongste knutselfanaten zijn er al setjes om mee te decoreren, door collagemateriaal te combineren tot leuke figuurtjes.

De meest uitgebreide categorie, die van knutselen, bevat voor elke leeftijd iets moois. Voor 3 jaar zijn er de sets als Collage met Krullen en Letters Knutselen. Maar voor kinderen die veel meer willen knutselen zijn er ook de grote knutseldozen Dieren en hun Woning en De Weidse Zee, waar allerlei verschillende soorten knutsels met het zelfde thema in zitten. Voor 4 jaar zijn er allerlei mooie kralensets van Djeco, boordevol kleurrijke, houten kralen om kettingen en armbanden mee te maken. Vanaf 5 jaar zijn er de Djeco Do It Yourself sets, waar je prachtige mobielen, toverstafjes en diademen mee kunt knutselen.

Voor 6 jaar zijn er nog meer uitgebreide knutseldozen van Djeco, met een feeën-, dino- en bloementhema. Daarnaast zijn er mooie sets om zelf een lantaarn mee te maken van Box Candiy. Voor 7 jaar zijn er prachtige sets om kralenschilderijen mee te maken, met dieren en sprookjes. Met Djeco Do It Yourself maak je een kaleidoscoop die ook echt werkt en een dromenvanger met een mooi zeemeerminnenthema. Vanaf 8 jaar komen er wat ingewikkeldere knutselsets om jezelf echt mee uit te dagen. Zo is er een set om diademen mee te rijgen en een set om kumihimo-armbandjes mee te maken. Deze sets bestaan uit zeer kleine onderdelen en je maakt er accessoires mee die ook echt mooi staan.

Onder krassen vind je wel heel bijzondere knutselsets. De sets bestaan uit 4 krasplaten, een kraspen en een boekje met instructies. Onder de donkere laag op de krasplaat gaan allerlei kleuren schuil. Als je deze kraslaag wegkrast komen die kleuren opeens tevoorschijn. Dat geeft een heel gaaf effect en zo kun je er echt mooie kunstwerkjes mee maken. In de categorie stempelen vind je uiteraard alles wat met stempelen te maken heeft. Zo is er een gave set waarbij je met speciale stempelmarkers mooie tekeningen maakt en een set waarbij je stempelt met je vingers.

Bij tekenen en kleuren ga je zelf aan de slag met de mooiste kleurpotloden, viltstiften en verf. Zo heeft Djeco mooie sets om mee te vingerverven, te verven met knikkers in een doosje, stiften die van kleur kunnen veranderen, of leer stap voor stap tekenen met uitwisbare stiften en uitleg. Er zijn van Djeco ook sets waarbij je na het kleuren nog het een en ander in elkaar kunt knutselen, zoals de sets Creëren met Vormen en Kast met Bezienswaardigheden. Avenue Mandarine heeft vooral veel leuke en toepasbare kleurplaten. Ze hebben kleurboekjes die alleen maar bedoeld zijn om in te kleuren, maar ook met kleurplaten om uit te knippen voor bijvoorbeeld een kijkdoos of een mandala en meerdere kleurboeken om maskers mee te maken.

Het enige wat je nu nog nodig hebt is iets om al dat moois mee in te kleuren. De Lyra Ferby potloden zijn extra dikke potloden met een driehoekige vorm, waardoor ze extra prettig in de hand liggen. De vulling van het potlood is ook extra dik, waardoor hij minder gemakkelijk breekt, dus ook als de potloden een keertje vallen is dat geen ramp. Ben je toe aan meer dan alleen potloden? Dan bieden de kleurkoffers van Djeco uitkomst. Deze prachtige koffers zijn boordevol gevuld met een 47-delige en een 88-delige variant. De koffers bevatten kleurpotloden, viltstiften, waterverf, waskrijt, pastelkrijt en overige tekenbenodigdheden zoals potloden en een gum. Het leukste aan de koffers is dat je ze in kunt kleuren, dus je kunt de inhoud meteen gebruiken om de buitenkant een vrolijke kleur te geven.

Als voorbereiding op echte origami, of gewoon leuk als knutsel op zich, hebben we allerlei leuke sets om mee te vouwen. Djeco heeft een aantal sets met vouwblaadjes waar al iets op staat afgedrukt. Als je deze speciale vouwblaadjes volgens de instructies in elkaar vouwt, dan ontstaan er leuke figuren. Zo is er een set met schattige dierfiguren, een set met stoere vliegtuigen en een set met zoutvaatjes waar al instructies en suggesties in staan.

Voor wie van glitter en opsmuk houdt zijn de zand en glittersets van Djeco perfect. Deze sets bestaan altijd uit een aantal briefkaarten met verschillende kleuren zand of glitters bijgevoegd. De kaarten zien er op zich al mooi uit, maar jij gaat ze met de glitters en zand nog veel mooier maken. Deze sets zijn er in meerdere thema's, zoals bosdieren, vissen, vogels, glitterjurken en insecten.

Ben jij vingervlug en vind je het leuk om een show te geven? Dan ben jij helemaal thuis in de categorie goochelen. Hier vind je de prachtige Magus-goocheldozen van Djeco. Iedere doos heeft alle benodigdheden voor een aantal gave goocheltrucs om zelf te leren en dan voor te doen bij anderen. Naast dat het erg leuk is om te doen zijn de sets ook nog eens prachtig vormgegeven. Alle benodigdheden zien er mooi en stijlvol uit, wat natuurlijk alleen maar extra bijdraagt aan hoe tof jouw goochelshow eruit ziet. Om het magische tintje nog extra kracht bij te zetten hebben de sets exotische namen als Fabuloso, Malicious en Incredibile.

Met onze experimenteersets leren kinderen op een speelse, creatieve wijze een hoop over de wereld. Ga bijvoorbeeld aan de slag met windenergie of een zelfgebouwde raket met de pakketten van 4M. Experimenteer jij liever met pakketten met een beauty-tintje? Dan zijn er spannende pakketten van Science4you, waarmee je bijvoorbeeld je eigen parfum kunt maken. Elk van deze sets heeft alle benodigdheden voor de experimenten al in de doos en hebben uitleg over hoe je het experiment doet, maar ook informatie over waarom het zo werkt. Super leerzaam, maar vooral ook super leuk.