Lilliputiens Minirammelaar Alice

Lilliputiens Minirammelaar Alice
Lilliputiens Een mooi vormgegeven rammelaar van Liliputiens in mini-formaat gemaakt van polyester, in de vorm van het vosje Alice
€ 9,99

Lilliputiens Rammelaar Belletje Joe

Lilliputiens Rammelaar Belletje Joe
Lilliputiens Rammelaar Belletje 'Joe' van Lilliputiens
€ 16,99

Lilliputiens Rammelaar Belletje Stella

Lilliputiens Rammelaar Belletje Stella
Lilliputiens Rammelaar Belletje 'Stella' van Lilliputiens
€ 16,99

Lilliputiens Houten Rammelaar Alice

Lilliputiens Houten Rammelaar Alice
Lilliputiens Een mooi vormgegeven rammelaar gemaakt van een combinatie van duurzaam hout en organisch katoen, in de vorm van het vosje Alice
€ 14,99

Lilliputiens Houten Rammelaar Ignace

Lilliputiens Houten Rammelaar Ignace
Lilliputiens Een grappig vormgegeven rammelaar, gemaakt van duurzaam hout en organisch katoen, in de vorm van het ezeltje Ignace
€ 14,99

Lilliputiens Houten Rammelaar Rosalie

Lilliputiens Houten Rammelaar Rosalie
Lilliputiens Een rammelaar met een duurzaam houten handvat en het gezichtje en de staart van de schattige koe Rosalie, gemaakt van organisch katoen en gerecyclede vulling
€ 14,99

Lilliputiens Houten Rammelaar Marius

Lilliputiens Houten Rammelaar Marius
Lilliputiens Een rammelaar in de vorm van neushoorntje Marius, gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal
€ 14,99

Lilliputiens Houten Rammelaar Joe

Lilliputiens Houten Rammelaar Joe
Lilliputiens Een milieuvriendelijke rammelaar in de vorm van draakje Joe, gemaakt van duurzaam hout en organisch katoen, met een vulling van gerecycled textiel
€ 14,99

Lilliputiens Houten Rammelaar Stella

Lilliputiens Houten Rammelaar Stella
Lilliputiens Een rammelaar in de vorm van het snoezige hertje Stella, gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen
€ 14,99

Lilliputiens Armbandrammelaar Marius

Lilliputiens Armbandrammelaar Marius
Lilliputiens Een bijzondere rammelaar die om de pols gedragen kan worden, met een rammelend gezicht van Marius de neushoorn en een bandje van knisperfolie
€ 9,99
powered by myShop.com
Baby en peuter; In deze categorie vind u alles om de baby of peuter mee te vermaken, waarvan veel speelgoed ook nog eens goed is voor het spelenderwijs ontwikkelen van de vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het grijpen, de fijne motoriek de oog-hand coördinatie en zelfs de eerste sociale vaardigheden.

Verreweg het meeste speelgoed in deze categorie is van het merk Lilliputiens, een Vlaams merk wat door moeders wordt gemaakt. Die weten heel goed wat kinderen leuk vinden en dat zie je zeker terug in het speelgoed. Veel van het speelgoed is van stof gemaakt en ze hebben zelfs een eco-lijn, met speelgoed gemaakt van organische materialen zoals natuurlijk rubber en katoen. Het speelgoed van Lilliputiens is ook leuk versierd en vormgegeven, naar een aantal schattige figuurtjes, zoals Alice het vosje en Marius de neushoorn. Zo is hun speelgoed altijd snel te herkennen.

Omdat veel Lilliputiens speelgoed van stof is gemaakt, is het merk vooral erg sterk in artikelen als knuffeldoekjes, babyboekjes en natuurlijk knuffels. Voor een comfortabel speelplekje maken ze ook prachtige speeltapijten, waar de baby op kan liggen en kruipen. De bogen over deze speeltapijten lenen zich dan weer perfect voor de verschillende speeltrainers en hangfiguren, zoals de minidansers, die het kind uitnodigen er naar te grijpen, waardoor ze de spieren trainen.

Voor de kinderen die klaar zijn om de wereld te ontdekken en de zintuigelijke waarneming uit te oefenen, maakt Lilliputiens ook bijzonder leuk activiteiten speelgoed. De wagenspanners zijn perfect om het kind ook onderweg te stimuleren en bezig te houden. De rammelaars en grijpfiguren maken elk een fijn of grappig geluidje en liggen fijn in de hand. De speelsets bestaan uit (veelal) stoffen sets aan vingerpoppetjes of andere figuurtjes, waarbij vooral rollenspel en sociale interactie centraal staat. De trekknuffels zijn leuke wagentjes die kinderen achter zich aan kunnen trekken, die motiveren om lekker te bewegen en te lopen. Het toppunt zijn echter wel de activiteitenknuffels, die al deze dingen combineren. Dit speelgoed is al leuk als knuffel, maar bevatten ook nog eens allerlei leuke voel-, speel- en geluidselementen. De mooiste onder deze knuffels zijn uiteraard de schattenbewaarders, levensgrote knuffels die het ontdekken tot een echt feest maken.

Ook voor poppen en poppenaccessoires kunt u bij Lilliputiens terecht. Deze poppen zijn extra zacht en lijken haast meer op knuffeltjes. Daardoor zijn ze al voor een jongere leeftijd geschikt dan normale poppen, wat perfect is voor kinderen die al snel aan het rollenspel toe zijn. Op zoek naar iets leuks voor de kinderkamer? Dan zijn er zelfs mobielen en fotoalbums van Lilliputiens.

Naast Lilliputiens hebben we ook andere leuke merken, zoals Djeco. Van dit merk vind u bij ons leuk geluidenspeelgoed, simpele instrumentjes waar kinderen naar hartenlust de muzikale creativiteit op uit kunnen oefenen. Ook van Hape hebben we erg mooi geluidenspeelgoed. Dit merk maakt elektronisch speelgoed, maar is toch gemaakt van mooi, duurzaam hout.

Om kinderen extra te trainen met de fijne motoriek en het leren van vormen en kleuren is er de categorie sorteren en stapelen. Zo hebben we vormenstoven van Green Toys en Lilliputiens, waarbij kinderen de juiste vorm bij het juiste gat moeten zoeken. De klassieke stapeltorens zijn er in verschillende vormen en maten, zoals de kartonnen blokkentorens van Djeco of de schattige stapelpiramides van Lilliputiens. Voor kinderen die al aan iets meer uitdaging toe zijn zijn er de mozaïekspellen en het Bigboum stapelspel van Djeco.

U kunt natuurlijk ook voor de actieve kinderen bij ons terecht. We bieden een breed assortiment speelgoed wat helpt bij het bewegen en het leren lopen. Zo kunnen kinderen met de loopwagentjes van Wheelybug leren lopen, omdat ze zich veilig aan de dieren kunnen optrekken. Als ze eenmaal kunnen lopen en groot genoeg zijn, kunnen ze ook op de wagentjes rijden, wat weer een heel nieuw spelelement geeft. Daarnaast zijn er ook de klassieke blokkenwagens van Van Dijk Toys, die de kinderen uitnodigen om lekker in beweging te blijven.

Als kinderen toe zijn aan de volgende stap dan zijn er de loopfietsjes. De loopfietsjes van Van Dijk Toys zijn gemaakt van hout en hebben een klassieke uitstraling. Er zijn ook bakfietsvarianten van en zelfs aanhangwagentjes. Gaan ze liever naar buiten? Dan bieden de loopfietsjes van Trybike uitkomst. Deze stoere loopfietsen zien er niet alleen mooi uit, je kunt ze ook ombouwen van een 3-wieler naar een 2-wieler en in hoogte verstellen. Zo groeit de fiets mee met de lengte en vaardigheid van het kind. Ze zien er bovendien uit als echte fietsen, waardoor het kind meteen went aan het idee van een eigen fiets.