Lilliputiens Stoffen Babypop Lena

Lilliputiens Stoffen Babypop Lena
Lilliputiens Een lieve, zachte babypop van Lilliputiens, die zowel als pop als knuffel kan worden gebruikt - inclusief draagtas, deken, knuffeldoekje en flesje
€ 49,99

Lilliputiens Kleine Stoffen Babypop Anaïs

Lilliputiens Kleine Stoffen Babypop Anaïs
Lilliputiens Een snoezig stoffen babypopje van Lilliputiens, voor jonge kinderen om lekker mee te spelen en te knuffelen
€ 29,99

Lilliputiens Kleine Stoffen Babypop Agathe

Lilliputiens Kleine Stoffen Babypop Agathe
Lilliputiens Een snoezig, eerste babypopje genaamd Agathe, van het zeer schattige merk Lilliputiens, met een zachte draagzak en deken
€ 29,99

Lilliputiens Kleine Stoffen Babypop Ari

Lilliputiens Kleine Stoffen Babypop Ari
Lilliputiens Een schattig, speels eerste babypopje voor jonge kinderen, van het kleurrijke merk Lilliputiens - met draagzak en uittrekbaar rompertje
€ 29,99

Lilliputiens Stoffen Babypop Sasha

Lilliputiens Stoffen Babypop Sasha
Lilliputiens Een zeer schattige babypop van stof, met een rompertje, luier en magnetische speen, die verzwaard is zodat het net een echte baby lijkt
€ 35,99

Lilliputiens Stoffen Pop Liza op Rolschaatsen

Lilliputiens Stoffen Pop Liza op Rolschaatsen
Lilliputiens Trendy en lieve stoffen pop met prachtig kroeshaar die gekleed is om te gaan rolschaatsen
€ 34,99

Lilliputiens Stoffen Pop Lea

Lilliputiens Stoffen Pop Lea
Lilliputiens Een superschattige pop genaamd Lea met prachtig rood haar, gekleed op wandelingen in de natuur
€ 34,99

Lilliputiens Stoffen Pop Louis

Lilliputiens Stoffen Pop Louis
Lilliputiens Lieve doch ondeugende stoffen pop genaamd Louis in groen met rode outfit
€ 22,99

Lilliputiens Stoffen Pop Alice

Lilliputiens Stoffen Pop Alice
Lilliputiens Een snoezige pop genaamd Alice, geinsipireerd op vos Alice - van Lilliputiens
€ 22,99

Lilliputiens Stoffen Pop Lena

Lilliputiens Stoffen Pop Lena
Lilliputiens Schattige stoffen pop met leuke vlechten in haar blonde haren en prachtige outfit
€ 22,99
>
powered by myShop.com
Baby en peuter; In deze categorie vind u alles om de baby of peuter mee te vermaken, waarvan veel speelgoed ook nog eens goed is voor het spelenderwijs ontwikkelen van de vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het grijpen, de fijne motoriek de oog-hand coördinatie en zelfs de eerste sociale vaardigheden.

Verreweg het meeste speelgoed in deze categorie is van het merk Lilliputiens, een Vlaams merk wat door moeders wordt gemaakt. Die weten heel goed wat kinderen leuk vinden en dat zie je zeker terug in het speelgoed. Veel van het speelgoed is van stof gemaakt en ze hebben zelfs een eco-lijn, met speelgoed gemaakt van organische materialen zoals natuurlijk rubber en katoen. Het speelgoed van Lilliputiens is ook leuk versierd en vormgegeven, naar een aantal schattige figuurtjes, zoals Alice het vosje en Marius de neushoorn. Zo is hun speelgoed altijd snel te herkennen.

Omdat veel Lilliputiens speelgoed van stof is gemaakt, is het merk vooral erg sterk in artikelen als knuffeldoekjes, babyboekjes en natuurlijk knuffels. Voor een comfortabel speelplekje maken ze ook prachtige speeltapijten, waar de baby op kan liggen en kruipen. De bogen over deze speeltapijten lenen zich dan weer perfect voor de verschillende speeltrainers en hangfiguren, zoals de minidansers, die het kind uitnodigen er naar te grijpen, waardoor ze de spieren trainen.

Voor de kinderen die klaar zijn om de wereld te ontdekken en de zintuigelijke waarneming uit te oefenen, maakt Lilliputiens ook bijzonder leuk activiteiten speelgoed. De wagenspanners zijn perfect om het kind ook onderweg te stimuleren en bezig te houden. De rammelaars en grijpfiguren maken elk een fijn of grappig geluidje en liggen fijn in de hand. De speelsets bestaan uit (veelal) stoffen sets aan vingerpoppetjes of andere figuurtjes, waarbij vooral rollenspel en sociale interactie centraal staat. De trekknuffels zijn leuke wagentjes die kinderen achter zich aan kunnen trekken, die motiveren om lekker te bewegen en te lopen. Het toppunt zijn echter wel de activiteitenknuffels, die al deze dingen combineren. Dit speelgoed is al leuk als knuffel, maar bevatten ook nog eens allerlei leuke voel-, speel- en geluidselementen. De mooiste onder deze knuffels zijn uiteraard de schattenbewaarders, levensgrote knuffels die het ontdekken tot een echt feest maken.

Ook voor poppen en poppenaccessoires kunt u bij Lilliputiens terecht. Deze poppen zijn extra zacht en lijken haast meer op knuffeltjes. Daardoor zijn ze al voor een jongere leeftijd geschikt dan normale poppen, wat perfect is voor kinderen die al snel aan het rollenspel toe zijn. Op zoek naar iets leuks voor de kinderkamer? Dan zijn er zelfs mobielen en fotoalbums van Lilliputiens.

Naast Lilliputiens hebben we ook andere leuke merken, zoals Djeco. Van dit merk vind u bij ons leuk geluidenspeelgoed, simpele instrumentjes waar kinderen naar hartenlust de muzikale creativiteit op uit kunnen oefenen. Ook van Hape hebben we erg mooi geluidenspeelgoed. Dit merk maakt elektronisch speelgoed, maar is toch gemaakt van mooi, duurzaam hout.

Om kinderen extra te trainen met de fijne motoriek en het leren van vormen en kleuren is er de categorie sorteren en stapelen. Zo hebben we vormenstoven van Green Toys en Lilliputiens, waarbij kinderen de juiste vorm bij het juiste gat moeten zoeken. De klassieke stapeltorens zijn er in verschillende vormen en maten, zoals de kartonnen blokkentorens van Djeco of de schattige stapelpiramides van Lilliputiens. Voor kinderen die al aan iets meer uitdaging toe zijn zijn er de mozaïekspellen en het Bigboum stapelspel van Djeco.

U kunt natuurlijk ook voor de actieve kinderen bij ons terecht. We bieden een breed assortiment speelgoed wat helpt bij het bewegen en het leren lopen. Zo kunnen kinderen met de loopwagentjes van Wheelybug leren lopen, omdat ze zich veilig aan de dieren kunnen optrekken. Als ze eenmaal kunnen lopen en groot genoeg zijn, kunnen ze ook op de wagentjes rijden, wat weer een heel nieuw spelelement geeft. Daarnaast zijn er ook de klassieke blokkenwagens van Van Dijk Toys, die de kinderen uitnodigen om lekker in beweging te blijven.

Als kinderen toe zijn aan de volgende stap dan zijn er de loopfietsjes. De loopfietsjes van Van Dijk Toys zijn gemaakt van hout en hebben een klassieke uitstraling. Er zijn ook bakfietsvarianten van en zelfs aanhangwagentjes. Gaan ze liever naar buiten? Dan bieden de loopfietsjes van Trybike uitkomst. Deze stoere loopfietsen zien er niet alleen mooi uit, je kunt ze ook ombouwen van een 3-wieler naar een 2-wieler en in hoogte verstellen. Zo groeit de fiets mee met de lengte en vaardigheid van het kind. Ze zien er bovendien uit als echte fietsen, waardoor het kind meteen went aan het idee van een eigen fiets.