Djeco Nachtlampje Sneeuwbol

Djeco Nachtlampje Sneeuwbol
Djeco Een nachtlampje en sneeuwbol in één
€ 39,99

Djeco Mobiel Zeilboten

Djeco Mobiel Zeilboten
Djeco Kleurrijke mobiel in het thema van zeilboten
€ 14,99

Djeco Mobiel Bouwen

Djeco Mobiel Bouwen
Djeco Kleurrijke, abstracte mobiel in het thema van bouwvoertuigen
€ 14,95

Djeco Mobiel Vissenharmonie

Djeco Mobiel Vissenharmonie
Djeco Vrolijke, abstracte mobiel in het thema van vissen
€ 24,95

Djeco Mobiel Dierencarnaval

Djeco Mobiel Dierencarnaval
Djeco Kleurrijke mobiel in het thema van carnaval bestaande uit veel verschillende dieren
€ 24,99

Djeco Mobiel Auto's

Djeco Mobiel Auto's
Djeco Mooie mobiel met auto's
€ 25,99

Djeco Mobiel Kleurrijke Vlucht

Djeco Mobiel Kleurrijke Vlucht
Djeco Mooie mobiel met vogels
€ 22,50

Djeco Mobiel Prinsessendroom

Djeco Mobiel Prinsessendroom
Djeco Sprookjesachtige mobiel
€ 15,95

Van Dijk Toys Houten Vliegfiguur Ooievaar

Van Dijk Toys Houten Vliegfiguur Ooievaar
Van Dijk Toys Prachtige, robuuste mobiel van blank vurenhout met kleur accenten in de vorm van een ooievaar - kan echt bewegen vergelijkend op vleugelslagen
€ 32,50

Djeco Spaarpot Vogels

Djeco Spaarpot Vogels
Djeco Een beeldige spaarpot van hout, met een metalen gleuf, een hangslot met 2 sleutels en prachtig versierd met afbeeldingen van vogels
€ 14,99
powered by myShop.com
Kinderkamer; Speelgoed is natuurlijk niet het enige wat van een huis een thuis maakt. Met de prachtige producten uit deze categorie fleur je met gemak elke kinderkamer op. Voor de allerjongsten zijn er de mobielen. Deze klassieke versieringen hebben we van het merk Djeco en zijn beschikbaar in allerlei thema's. Denk bijvoorbeeld aan bootjes, vogels, auto's of dieren. Van Van Dijk Toys hebben we authentieke houten vliegfiguren in de vorm van een toekan, een ooievaar en een draak. Als je aan het touwtje onder deze figuren trekt, dan wapperen ze met hun vleugels.

Er is voor een kind niets zo fijn als een eigen plekje om te spelen, of zich even aan de wereld te onttrekken. Speeltenten zijn ideaal om je eigen plekje te creëren, en van Djeco hebben we een hele mooie Tipi. Voor kinderen die liever zelf een tent bouwen, zijn er de sets van PL-UG in verschillende formaten. Deze sets bevatten onderdelen en hulpstukken om zelf aan de slag te gaan met een laken en wat meubilair.

Ook voor de rest van de kinderkamer zijn er vrolijke decoraties, zoals de houten spaarpotten en de oefenklok van Lilliputiens. Deze klok hangt leuk op de kamer maar helpt kinderen ook met het leren van klokkijken, de dagen van de week en de maanden van het jaar. Voor decoratie die niet alleen heel mooi staat, maar ook nog eens leuk klinkt, zijn de speeldoosjes van Djeco perfect. Deze speeldoosjes zijn er in alle soorten en maten. Voor de allerkleinsten zijn er magnetische speeldoosjes met 2 figuurtjes die om elkaar heen dansen. De meest populaire speeldoosjes blijven toch wel de klassieke sieradendoosjes die muziek spelen als je hem opent, met een figuurtje wat danst op de muziek. We hebben een uitgebreid assortiment van deze doosjes, van doosjes met dieren tot de welbekende ballerina's.