Tender Leaf Houten Zwaluw met Vriendje

Tender Leaf Houten Zwaluw met Vriendje
Tender Leaf Een supermooie, houten zwaluw van tenderleaf die berijdt wordt door Spud de pilotenhaas
€ 27,50

Tender Leaf Houten Bosdierentaxi

Tender Leaf Houten Bosdierentaxi
Tender Leaf Een hele grappige speelset bestaande uit een auto in de vorm van een boomstam met daarin drie dieren uit het bos
€ 27,99

Tender Leaf Houten Kabouterfamilie

Tender Leaf Houten Kabouterfamilie
Tender Leaf Een gezellige kabouterfamilie afkomstig uit het diepe woud vergezeld door paddestoelen en bladeren
€ 37,50

Tender Leaf Houten Herdershut

Tender Leaf Houten Herdershut
Tender Leaf Een uitgebreide, houten set van een gezellige herdershut op wielen met megaschattige muizen in mensenmeubels
€ 99,99

Tender Leaf Houten Zeilboot Set

Tender Leaf Houten Zeilboot Set
Tender Leaf Een supercoole speelset bestaande uit een konijn en een beer in een prachtige zeilboot, gemaakt van hout en katoen
€ 39,99
powered by myShop.com
Poppen; Er is niets waar een poppenouder zo blij van wordt als een eigen pop. Voor wie niet van een pop houdt is er altijd nog een poppenhuis, op een kleiner formaat maar net zo leuk.

Het poppenmerk Corolle heeft een uitgebreid assortiment, waardoor er voor iedereen wel iets moois tussen zit. Is het kind bijvoorbeeld al op vroege leeftijd toe aan een eigen pop? Dan zijn er de eerste poppen, met een zacht lijfje en een makkelijker hanteerbaar formaat, wat ze al geschikt maakt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Dan zijn er de klassieke babypoppen, ook met een zacht lijfje en met een hoofdje en ledematen van vinyl. Daardoor zien de babypoppen van Corolle er zeer gedetailleerd en heel schattig uit.

Voor wie graag een pop heeft die ietsje meer kan, zijn er de interactieve poppen. Zo zijn er de plaspoppen en een pop die de waterpokken heeft.

Natuurlijk is het daar nog niet mee gedaan, want Corolle maakt ook babykleertjes en poppenaccessoires voor hun eigen poppen. Denk naast de kleding bijvoorbeeld aan een kinderwagen of poppendraagzak om de pop in te vervoeren. Als dat nog niet genoeg is, dan hebben we van andere merken ook nog prachtig, houten poppenaccessoires zoals een kast voor de poppenkleertjes en een poppenwagen van Van Dijk Toys of een schommelbedje van Pintoys of Angeltoys.

Voor wie een poppenhuis heeft en wilt bekleden met prachtige popjes en inrichtingen is er Maileg. Dit handgemaakte merk uit Denemarken levert hoge kwaliteit als het aankomt op design en oog voor detail. De welbekende poppenhuismuisjes in hun luciferdoosjes zijn er in alle vormen, maten en thema's. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze in het assortiment Maileg poppenhuismeubeltjes en overige accessoires. De meubels zijn prachtig vormgegeven en gemaakt van duurzame en vooral ook echte materialen.