Götz Opmaakpop Bruin Haar

Götz Opmaakpop Bruin Haar
Götz Grote, verfijnde opmaakpop bestaande uit schouders, nek en hoofd met prachtig bruin haar
€ 79,99

Götz Opmaakpop Rood Haar

Götz Opmaakpop Rood Haar
Götz Grote, fraaie opmaakpop bestaande uit schouders, nek en hoofd met prachtig rood haar
€ 79,99

Götz Opmaakpop Blond Haar

Götz Opmaakpop Blond Haar
Götz Grote, schitterende opmaakpop bestaande uit schouders, nek en hoofd met prachtig blond haar
€ 79,99

Princess Coralie Kappop Kiara

Princess Coralie Kappop Kiara
Klein Toys Grote kappop bestaande uit schouders, nek en hoofd met prachtig donkerbruin haar
€ 54,99
powered by myShop.com
Poppen; Er is niets waar een poppenouder zo blij van wordt als een eigen pop. Voor wie niet van een pop houdt is er altijd nog een poppenhuis, op een kleiner formaat maar net zo leuk.

Het poppenmerk Corolle heeft een uitgebreid assortiment, waardoor er voor iedereen wel iets moois tussen zit. Is het kind bijvoorbeeld al op vroege leeftijd toe aan een eigen pop? Dan zijn er de eerste poppen, met een zacht lijfje en een makkelijker hanteerbaar formaat, wat ze al geschikt maakt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Dan zijn er de klassieke babypoppen, ook met een zacht lijfje en met een hoofdje en ledematen van vinyl. Daardoor zien de babypoppen van Corolle er zeer gedetailleerd en heel schattig uit.

Voor wie graag een pop heeft die ietsje meer kan, zijn er de interactieve poppen. Zo zijn er de plaspoppen en een pop die de waterpokken heeft.

Natuurlijk is het daar nog niet mee gedaan, want Corolle maakt ook babykleertjes en poppenaccessoires voor hun eigen poppen. Denk naast de kleding bijvoorbeeld aan een kinderwagen of poppendraagzak om de pop in te vervoeren. Als dat nog niet genoeg is, dan hebben we van andere merken ook nog prachtig, houten poppenaccessoires zoals een kast voor de poppenkleertjes en een poppenwagen van Van Dijk Toys of een schommelbedje van Pintoys of Angeltoys.

Voor wie een poppenhuis heeft en wilt bekleden met prachtige popjes en inrichtingen is er Maileg. Dit handgemaakte merk uit Denemarken levert hoge kwaliteit als het aankomt op design en oog voor detail. De welbekende poppenhuismuisjes in hun luciferdoosjes zijn er in alle vormen, maten en thema's. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze in het assortiment Maileg poppenhuismeubeltjes en overige accessoires. De meubels zijn prachtig vormgegeven en gemaakt van duurzame en vooral ook echte materialen.